beats by dre cheap

tahioni i njihova upotreba

 
 
Zanima me dali je neko sa foruma imao iskustva sa tahionima i kakva su bila? Neznam dali je već bila neka tema koja govori o njima pa ukratko o tahionima:
Šta su tahioni?
Male subatomske čestice bez mase koje se ne mogu mjeriti fizikalnim metodama i napravama za sada.
Brži su od brzine svjetlosti i zbog toga se mogu kretati između dimenzija i svijetova te mjenjati svoju lokaciju veoma brzo.
Tahionska energija je jedna od mnogo forma energija koje nas okružuju i koja je za večinu nas nevidljiva kao i druge energije koje nas okružuju.
Tahionska energija je prvi puta definirana i njeno postojanje je matematički dokazano 1966.g. od strane fizičara Geralda Feinberga koji joj je dao ime tachyon(grčki-rapidno) zbog velike brzine kojom se te čestice kreču.
Ta energija se može koristiti u različite svrhe , od liječenja,pročišćavanja, putovanja kroz vrijeme i razno.
Da bi došli do te energije potrebno je nešto što če privući tu energiju.
Postoje par firmi koje proizvodi predmete koji su antene za tahione i tahionsku energiju. Proces kako se dobivaju ti predmeti povezan je sa kanaliziranjem i bićima iz drugih dimenzija koji su otkrili kako se može privući tahionska energija i sami u tome učestvuju.
Imam neka iskustva sa tim energijama pa me zanima imali netko ko je iskusio tahionsku energiju i kakvi su njegovi dojmovi?

opasan mali
http://opasanmali.blogger.ba
08/03/2010 17:48