beats by dre cheap

U muškim snovima žene nikada ne svršavaju

Žalosno, jako žalosno


Istockphoto
  • Istockphoto

I muškarci i žene imaju seksualne snove, međutim njihovi snovi vrlo se razlikuju. Dok u ženskim seksualnim snovima muškarci svršavaju, u muškima snovima žene nemaju orgazme.

Kad odrasli spavaju osam posto njihovih snova su snovi koji uključuju seksualne aktivnosti.

Znanstvenici sa Sveučilišta u Montrealu došli su tih brojki prilikom analiziranja 3,500 dnevnika snova koje su vodili muškarci i žene.

Između ostalog, istraživanje je pokazalo da muškarci i žene otprilike u istoj količini imaju seksualne snove. No, u prijašnjim istraživanjima na istu temu pokazalo se da žene puno manje za razliku od muškaraca sanjaju seksualne aktivnosti.

Znanstvenici ne znaju da li je to zato jer su se žene prije sramile priznati svoje seksualne snove, ili jednostavno u današnje vrijeme žene imaju više seksualnih snova.

Bilo kako bilo, postoji jedna jako velika razlika kada su u pitanju muški i ženski seksualni snovi i njihova podsvijest. Dok u ženskim snovima njihovi partneri svršavaju, niti jedan muškarac koji je sudjelovao u istraživanju te vodio dnevnik snova nije napisao da je njegova partnerica doživjela orgazam.

Hmm, ako muškarac ni u snovima ne dovodi ženu do orgazma, teško da je i u javi situacija bolja, prenosi asylum.com.

opasan mali
http://opasanmali.blogger.ba
03/02/2010 16:42